Time flies

Måndag igen... I detsamma som jag står i hallen och knyter mina bruna spetsiga läderskor inköpta under en spontan resa till NIce 2007 skymtar jag tåget i vardagsrumsfönstret bakom min högra axel. Run!

"Jävlar att det verkligen inte spelar någon som helst roll vilken tid jag går upp, ändå får jag springa till tåget", tänker jag samtidigt som jag knör mig ned bredvid en narcisistisk "karriärs täby:it" som antingen är klar att föda eller är överrörlig i ljmuskarna så brett som han sitter med benen. Antagligen vill han markera sitt revir som de flesta andra djur inom djurgruppen "abstrakt konstnärliga självbilder". "Nästa östra station"...

Mänsklig slalom, mycket väl förekommande idrottsform 08:20 en vardagsmorgon på östra station. Orka stressa jag hinner ändå inte i tid, men vafan är så jävla lat att jag inte kan ta det tidigare tåget så får jag bita i gräset. Vilket jävla gräs, du är i Stockholm nu Simon här finns ingenting annat än betong å avgaser. Gaser? Jävlar vad dålig jag blir i magen av voltarenen. Ryggjävel! Var det imorgon jag ska masa mig till naprapaten? Jaja, självömkan Rasmussen det kommer ta dig långt...

...

Nångång efter att 20 personer har haft livliga diskussioner samt en "kyckling pasta" med tillhörande bulgur och sallad med vitlöksdressing befinner jag mig i en buss full med skärgårdsälskande småstadsbor med jantelags-komplex. Bort bra men hemma bäst!

Det var den bussresan, skulle nog fan kunna köra Stockholm-Norrtälje med enbart luktsinne vid det här laget. 18:00, great en halvtimme att förbereda träningen. Här flödar fan energin, man skulle nästan ta med dem hem. Nja, två-tre gånger i veckan räcker nog ändå, men att vara tränare är fan ett drömyrke, no shit.

"Tävling i helgen? Ja, jag får fan kolla upp det, han är ju så jävla sugen nu..." Möte imorgon kl 8, eller var det 9? Undra när tåget går då, 24 eller 34? Fan då måste jag packa med mig datorn, ska ju direkt till Lidingö efter det. Måste hinna ringa henne först för det var väl på lördag det var middagen? Nej då var det väl dop? Helvete, var är min almanacka?

Måndag igen...

Time flies


RSS 2.0